*blog... kind of... *rss UAC s'ha acabat!
Avui acabo de confirmar el que des de ja fa uns dies els amics de Barcelona m'anaven dient. UAC ja no es tornara a fer, el capítol del 26 de juny va ser l'ultim i no vaig poder veure gaire cosa, des de la web de tvc es poden veure vídeos dels millors moments, i vaig poder veure el monòleg i poca cosa mes. M'hages agradat veure-ho tot.

I jo em pregunto, ara que? He anat mirant i veig que "el terrat" ja a començat a sortir fora de Catalunya, imatges com aquesta al principi fan mal, però després, que collons! clar que si, a veure si s'ho curren tan com ho han fet sempre i millora la tv a Espanya. També he llegit en molts forums a gent que deia que ja tocava que l'Andreu se'n anés. Que parlava massa català al programa i tal i qual, quina colla d'estúpids! No saben apreciar el que tenen. Una de les coses que mes anyorava de Barcelona era aquest programa sense dubte.

Ara es el moment que l'Andreu decideixi que vol fer i de segur que sigui per la pela o no (que tan se me'n fot) so currara tant con pugui. Si no sabeu de qui parlo, aqui teniu la seva web. ànims!

(fa molt de temps que no practico el català, perdoneu-me ;)
0 comments